läs hur vi använder kakor

OK acceptera

Kakor / Cookies

Vad är en kaka?

En kaka är en liten textfil som skickas från vår webbserver och som sparas av din webbläsare. Det finns två sorters kakor, ”vanliga” kakor och sessionskakor. Sessionskakor försvinner när du stänger din webbläsare och sparas alltså inte, medan vanliga kakor sparas på din dator en längre tid.

Så använder vi kakor

Syftet med att använda kakor på denna webbplats är för att kunna få statistik på hur många beökare webbplatsen har och hur dessa rör sig. Statistiken samlas in helt anonymt.

Även används kakor till att visa detta meddelande tills dess du accepterat.

Så kan du undvika kakor

Vill du inte acceptera kakor kan din webbläsare ställas in så att du automatiskt nekar till lagring av kakor eller eller att du informeras varje gång en webbplats begär att få lagra en kaka. Genom webbläsaren kan också tidigare lagrade kakor raderas. Se webbläsarens hjälpsidor för mer information. Du kan också radera kakor manuellt från din hårddisk när som helst. Väljer du att inte acceptera kakor fungerar denna webbplats fortfarande fullt ut men vi kan inte få anonym statitstik om ditt besök.

kaos i kosmos

Kaos-struktur i kosmos och överallt.

kaos-struktur

På utbildningsradions playsida http://urplay.se finns det ett program Kaos i kosmos här > som finns där t.o.m. 20130614. Det är sevärt och enligt mig blir det bättre en bit in i programmet men hela är bra.

Att kaos och struktur är så närbesläktat och att det från väldigt enkla grundregler kan växa fram i princip vad som helst tycker jag känns oerhört bra. Det borde verkligen få de som inte tycker att vissa saker är värda att bevara vad gäller ALLT i naturen/livet att tänka om. Allt påverkar allt, allt hänger ihop.

För mig blir det som en skönhet, denna enkla grund som sedan i sin mångfald och återkoppling ger oss allt. Alla dessa underbara mönster och annat som finns där hela tiden runtomkring oss, bara vi ger oss tid att se, att ta oss tid att begrunda, att lära oss att titta på detaljerna i det hela.

Detta borde räcka som motivering för oss människor att så fort vi kan sluta med den förbrukande fördärvande livsstil vi har och jobba hårt för att återigen bli en del av det hela, som vi en gång var.

vatten pollen

 

 

RSS flöde
RSS flöde här >
skulpturala smycken 
skulpturala smycken.se här >
unika handgjorda smycken i silver och skiffer
oar_6.png