läs hur vi använder kakor

OK acceptera

Kakor / Cookies

Vad är en kaka?

En kaka är en liten textfil som skickas från vår webbserver och som sparas av din webbläsare. Det finns två sorters kakor, ”vanliga” kakor och sessionskakor. Sessionskakor försvinner när du stänger din webbläsare och sparas alltså inte, medan vanliga kakor sparas på din dator en längre tid.

Så använder vi kakor

Syftet med att använda kakor på denna webbplats är för att kunna få statistik på hur många beökare webbplatsen har och hur dessa rör sig. Statistiken samlas in helt anonymt.

Även används kakor till att visa detta meddelande tills dess du accepterat.

Så kan du undvika kakor

Vill du inte acceptera kakor kan din webbläsare ställas in så att du automatiskt nekar till lagring av kakor eller eller att du informeras varje gång en webbplats begär att få lagra en kaka. Genom webbläsaren kan också tidigare lagrade kakor raderas. Se webbläsarens hjälpsidor för mer information. Du kan också radera kakor manuellt från din hårddisk när som helst. Väljer du att inte acceptera kakor fungerar denna webbplats fortfarande fullt ut men vi kan inte få anonym statitstik om ditt besök.

första saken

Saker kallar jag dessa inlägg, varför kan jag inte riktigt förklara men det är ju tänkt att bli saker som jag bryr mig om, som jag anser vara viktiga.

oerhört angagerad munk

Att vara så engagerad att man sätter eld på sig själv är enormt extremt och sällsynt. Var och när bilden är tagen vet jag inte men för ett antal år sedan hände detta inte alltför sällan. Enligt en artikel hos Sveriges radio här > så skall detta ha ökat igen specifikt hos tibetaner som kämpar mot Kinas kontroll över Tibet.

Jag tror att vi ALLA måste vara engagerade för att vi skall kunna påverka och förändra det vi vill.
Vad vi vill förändra eller påverka och hur vi vill uppnå det är ju väldigt olika för oss alla.
Det är ju oerhört extremt att begå självmord för att protestera mot något. Effekten blir ju stor just då men sedan kan man ju inte forstätta att påverka det man vill. Mänskligheten har tyvärr alldeles för lätt att gå vidare hela tiden, vi stannar alldeles för sällan upp och reflekterar.

kvällsbad

Som ni kanske förstår så gillar jag bilder ganska mycket så det kommer att bli en del här. De allra flesta bilder kommer att vara egna men även sådant jag hittar och som är intressant.

Vi får se vart detta tar vägen och era kommentarer kommer att bli en viktig del i detta.

/Göran

 

RSS flöde
RSS flöde här >
skulpturala smycken 
skulpturala smycken.se här >
unika handgjorda smycken i silver och skiffer
oar_17.png